Traject van de maand: Order Synchronisatie
06
juli
2014

 

 

Order synchronisatie toolAan het woord… Thomas Huirne van Gereedschappen-en Apparatenfabriek G.S.M. b.v. te Haaksbergen over de functionaliteit Order Synchronisatie van UniSPeqs

‘Door de Order Synchronisatie tool van UniSPeqs hoeven wij bestellingen niet meer handmatig over te nemen: De Order Synchronisatie tool neemt alles 1 op 1 over: dit gaat veel sneller en de kans op typefouten is uitgesloten.’

Gereedschappen- en Apparatenfabriek G.S.M. b.v. is een modern fijnmechanisch machinebedrijf precisiebedrijf, met als specialisatie het vervaardigen van onderdelen met uiterst nauwkeurige toleranties, die in enkelstuks en kleine series worden aangeleverd. Daarnaast levert zij ook enkelvoudige onderdelen en compleet gemonteerde apparaten en (deel)units voor de machine- en apparatenbouw, en maken en leveren zij gereedschappen als matrijzen en stempels. Gereedschappen- en Apparatenfabriek G.S.M. b.v. werkt al jarenlang met UniSPeqs ERP. Aanvullend hebben we de Order Synchronisatie tool voor ze ontwikkeld en geïnstalleerd. Deze tool zorgt ervoor dat het verkoopsysteem efficiënter is, en er geen fouten bij bestellingen gemaakt kunnen worden.

Hoe werkt de Order Synchronisatie tool van UniSPeqs?

Wij ontvangen een mail van onze klant, waarin een nieuwe order klaarstaat. In dat mailtje kunnen wij op een link klikken, en dan komen we bij hun in het bestelsysteem. Dan zien we onze eigen orders die klaarstaan en daar kunnen we de order en alle papieren en tekeningen vandaan halen. Daarnaast kunnen we nu door de Order Synchronisatie die UniSPeqs voor ons ontwikkeld heeft een bestand (XML file) aanmaken van de betreffende bestelling. In dit bestand staat: het ordernummer, wie heeft er besteld, het afleveradres en natuurlijk alle details van de bestelling.

De Order Synchronisatie tool zorgt voor snelheid & voorkomt fouten

Voorheen drukten we de bestelling alleen af, en dan gingen we alle regeltjes van de bestelling handmatig in ons systeem invoeren. Van sommige klanten kregen we bijna dagelijks Order synchronisatie tool ERP softwareorders, soms waren het maar bestellingen van 1 of 2 regels, maar soms ook wel van 20 of 25 regels. Iedere bestelling bestaat dan weer uit drie regels. Dan zit je soms op 75 regels in totaal: veel werk dus om handmatig over te nemen. Tijdens dat overnemen kom je toch in een bepaalde sleur: de kans op typefouten is hierdoor veel groter. Omdat het bij de bestellingen toch veel om cijfers gaat, is het van belang dat het overnemen nauwkeurig gebeurd: verkeerde aantallen kunnen voor problemen zorgen. De Order Synchronisatie tool neemt 1 op 1 alles over, hierdoor is de kans op fouten uitgesloten. Het werken met de Order Synchronisatie tool gaat veel sneller dan het handmatig invoeren voorheen.De Order Synchronisatie tool is veilig.

ERP software Order synchronisatietool Als we UniSPeqs opgestart hebben, kunnen we het bestand vanuit de klant importeren met 1 druk op de knop, gewoon de hele rits: de header van de bestelling en de afzonderlijke regels hebben we in 1 keer in ons systeem staan en dat scheelt ons ontzettend veel tijd. Het hele gebeuren is beveiligd, wij kunnen allen inloggen met een username en wachtwoord, en zien dan alleen onze eigen orders.

Bovenstaande te technisch?

Wilt u uw verkoopadministratie ook efficiënter ingericht hebben, maar is bovenstaand verhaal te technisch? Geen probleem, UniSPeqs helpt u hierbij! Wij ontzorgen u en leveren de gehele Order Synchronisatie tool, afgestemd op uw verkoop. De installatieinrichting en instructie van de Order Synchronisatie tool worden allemaal door ons verzorgd; hier heeft u geen omkijken meer naar. Wij verzorgen de techniek, en u kunt efficiënt uw verkoopadministratie beheren! Neem contact met ons op voor meer informatie over de Order Synchronisatie Tool.

Erp software - Order synchronisatie

Wolfard & Wessels

'Werken met de orderkaart zorgt voor overzicht, grip en inzicht in projecten.'

Lees meer

Gereedschappen-en Apparatenfabriek G.S.M. b.v.

'Door de Order Synchronisatie tool van UniSPeqs hoeven wij bestellingen niet meer handmatig over te nemen: De Order Synchronisatie tool neemt alles 1 op 1 over: dit gaat veel sneller.’

Lees meer

%d bloggers liken dit: