Planning software
UniSPeqs ERP software
  • Helder inzicht in de werkzaamheden
  • Plannen zowel op order- als op resource niveau
  • 'Lean' plannen
Demo aanvraag Offerte aanvraag

Flexibel plannen op order- en resourceniveau

Behoud het overzicht op uw personeel en resources met de planning software van UniSPeqs. Met de planning software van UniSPeqs heeft u een goed overzicht van de capaciteit en het gebruik van productiemiddelen. Werken met planning software levert nog meer voordelen op: u kunt op flexibele wijze plannen op order- en resourceniveau.

De planning software presenteert informatie uit de werkvoorbereiding op eenvoudige wijze aan de planner, in de vorm van een visueel planbord. De planner heeft hiermee een goed overzicht van bewerkingen, werkinstructies, tijd, machines en mensen.  De tijd, resource en de doorlooptijd binnen een project kunnen direct aangepast worden.

Maak efficiënter gebruik van uw capaciteit

Door het plannen op order- en resource niveau kunnen de consequenties van het plannen op orderniveau worden meegenomen in de resourceplanning, en andersom. Hiermee maakt u efficiënter gebruik van uw capaciteit en verkort en bewaakt u de doorlooptijden van de orders binnen het bedrijf.

Maar de planning software van UniSPeqs biedt nog meer voordelen: u kunt allerlei planningsscenario’s simuleren. Wanneer u iets wijzigt, ziet u direct de gevolgen voor andere factoren. De beschikbare capaciteit wordt gevormd door de aanwezige resources en de beschikbare tijd. Een ontvangen productieorder kan worden ingepland met als voorwaarde de beschikbare resources en de bewerkingsvolgorde van de order.

Ervaar de voordelen van UniSpeqs planning software

De planning houdt eenvoudig het overzicht, en kan tijdig en gemakkelijk inspringen op veranderende omstandigheden. De planning software is een module van het ERP systeem en is geïntegreerd met de andere onderdelen. Ervaar ook de voordelen van het werken met de planning software van UniSPeqs: alles in één pakket om projecten zorgvuldig in te plannen.Dragende staalconstructie

Is uw metaalbedrijf al klaar voor de NEN 1090 certificering?

Lees meer

What's in it for me?
  • Planning
    Plannen op zowel order- als resourceniveau
  • Werk- voorbereider
    De werkvoorbereider heeft overzicht op de werkvloer
Neem contact met ons op

Helpdesk

Verkoop

Administratie
Als eerste op de hoogte?
Ontzorgservice van UniSpeqs
Meer dan 25 jaar ervaring met het automatiseren van succesvolle metaalbedrijven

Wolfard & Wessels

'Werken met de orderkaart zorgt voor overzicht, grip en inzicht in projecten.'

Lees meer

Gereedschappen-en Apparatenfabriek G.S.M. b.v.

'Door de Order Synchronisatie tool van UniSPeqs hoeven wij bestellingen niet meer handmatig over te nemen: De Order Synchronisatie tool neemt alles 1 op 1 over: dit gaat veel sneller.’

Lees meer