Logistieke software
UniSPeqs ERP software
 • Snel kunnen participeren op ingaande en uitgaande goederen
 • Materiaal goedkeuren en binnenboeken
 • Volledige integratie met andere processen
Demo aanvraag Offerte aanvraag

Ervaar de voordelen van logistieke software voor uw metaalbedrijf

Ervaar de voordelen van logistieke software van UniSPeqs: deze software zorgt ervoor dat u van alle interne artikelen en halffabrikaten precies weet waar zij zich bevinden in uw bedrijf. Ook is er bekend welke in welke hoeveelheid en in welke hoedanigheid de artikelen zich bevinden. Geavanceerd magazijnbeheer zoals meerdere magazijnlocaties worden ondersteund door de logistieke software. Voor alle producten kunt u documenten, labels en etiketten samenstellen. Afhankelijk van uw hardware kan dit met of zonder barcode.

Integratie met andere processen

De logistieke software heeft een volledige integratie met andere functionaliteiten van UniSPeqs ERP software. Dit biedt nog meer voordelen. Doordat in de logistieke software de hoeveelheid vastgelegd wordt, kan UniSPeqs ERP een besteladvies geven op basis van materiaalbehoefte en de optimale voorraad. Daarbij kan rekening worden gehouden met standaard en optimale besteleenheden.

De besteladviezen worden gestuurd door de ingevoerde productieorders, waarna productieorder-gerelateerd kan worden ingekocht. Bij het boeken van de inkoopfactuur kunnen daardoor de kosten zonder extra inspanning op de juiste order worden geboekt.

Optimaliseer uw logistieke proces

Zorg voor overzicht in uw bedrijf met de logistieke software van UniSPeqs. De software zorgt er voor dat uw logistieke proces geoptimaliseerd wordt. De meeste gegevens die als standaard zijn ingevoerd, kunnen per order worden gewijzigd. De automatisch gegenereerde bestelartikelen, artikelprijzen en meer kunnen tijdens het maken van een inkooporder worden aangepast.Dragende staalconstructie

Is uw metaalbedrijf al klaar voor de NEN 1090 certificering?

Lees meer

What's in it for me?
 • Inkoop
  Als inkoper kunt u snel participeren op inkomende goederen
 • Verkoop
  Als verkoper heeft u zicht op alle uitgaande goederen
 • Expeditie
  Gemakkelijk binnengekomen materialen goedkeuren en binnenboeken
Neem contact met ons op

Helpdesk

Verkoop

Administratie
Als eerste op de hoogte?
Ontzorgservice van UniSpeqs
Meer dan 25 jaar ervaring met het automatiseren van succesvolle metaalbedrijven

Wolfard & Wessels

'Werken met de orderkaart zorgt voor overzicht, grip en inzicht in projecten.'

Lees meer

Gereedschappen-en Apparatenfabriek G.S.M. b.v.

'Door de Order Synchronisatie tool van UniSPeqs hoeven wij bestellingen niet meer handmatig over te nemen: De Order Synchronisatie tool neemt alles 1 op 1 over: dit gaat veel sneller.’

Lees meer