UNISPEQS KLANTENDAG 2018

Alvast weten wat we in 2019 voor je in petto hebben? En hoe wij er voor gaan zorgen dat je nog meer grip krijgt op je bedrijfsprocessen?

De afgelopen jaren zijn wij, samen met onze innovatieve partners Progress en Previder, volop in ontwikkeling geweest om de nieuwste technologieën om te zetten in een effectiever en innovatiever product. Het resultaat willen we nu vol trots met jullie delen tijdens de UniSPeqs klantendag 2018.

In minder dan een uur tijd zorgen we dat je volledig up-to-date bent over onze nieuwste ontwikkelingen en wat dit voor jouw organisatie kan betekenen. Verkrijg essentiële informatie over het systeem, stel alle vragen die in je opkomen en deel ervaringen tijdens onze klantenborrel; als jij optimaal wil profiteren van jouw ERP systeem, meld je dan nu aan voor onze klantendag!

Wanneer:              12 december 2018
Waar:                    Previder, Expolaan 50, 7556 BE Hengelo
Programma:        Zie onder het aanmeldformulier

 

Aanmelden voor de klantendag van 12-12-2018

 

Programma
14.30 uur: Inloop
15.00 uur: Introductie nieuwste innovaties via diverse presentaties

Sprekers:

Ferry Bode, Progress: vertelt je alles over Progress, de ins en outs van Progress 11.7 en verduidelijkt het begrip multi-tenancy.

Ewald Lucas, Previder: neemt je op zijn prachtige locatie mee in de wereld van veiligheid, hosting en snelheid.

Mervin Willemsz, UniSPeqs: legt uit wat begrippen als Progress 11.7, load balancing en APP server inhouden en wat dit betekent voor onze ontwikkelingen.

Marco Lem, UniSPeqs: geeft je inzicht in de nieuwe ontwikkelingen aan de hand van een aantal praktische voorbeelden. 

Marloes Folsche, UniSPeqs: onze nieuwe medewerkster Marloes introduceert onze nieuwe manier van ontwikkelen met het Fledge Talent Team.

Jaap Poelman, Poelman Precision: klant aan het woord! 

16.00 uur: Klantenborrel