Inkoopsoftware: metaal
UniSPeqs ERP software
  • Inzicht in leverbetrouwbaarheid van crediteuren
  • Volledig overzicht van al uw inkoophistorie
  • Voorraadmonitoren: tijdige inkoop door order voorraadsynchronisatie
Demo aanvraag Offerte aanvraag

Inkoopsoftware: metaal

Wij hebben onze inkoopsoftware ontwikkeld in samenwerking met metaalbedrijven.Door onze jarenlange ervaring in de metaalindustrie is deze inkoopsoftware volledig afgestemd op de metaalsector.Binnen de metaalsector is vaak sprake van een specifieke manier van werken. Een overzichtelijk en efficiënt inkoopproces is hierbij cruciaal.

Efficiënt inkoopproces in uw metaalbedrijf

In de inkoopsoftware van UniSPeqs kunt u allerlei administratieve zaken ter ondersteuning van uw inkoopproces vastleggen. In de inkoopsoftware van UniSPeqs kunt u de status van de bestellingen en de uitbestedingen vastleggen. Daarnaast is er bewaking mogelijk op de overeengekomen levertijden en aantallen met uw leveranciers. Hierdoor heeft u altijd op tijd de bestelde artikelen in huis, zodat het productieproces geen vertraging oplevert.

Binnen de inkoopsoftware is het nog mogelijk om de volgende gegevens te registreren binnen de software: het aanvragen en evalueren van inkoopoffertes,  het vaststellen van de leveranciersbetrouwbaarheid; het opstellen van besteladvieslijsten, en het inzien van  inkoopstatistieken per artikel of assortiment.

Ook inkoopsoftware voor uw metaalbedrijf?

Zorg ook voor eenefficiënt inkoopproces binnen uw metaalbedrijf met de administratieve ondersteuning van de inkoopsoftware van UniSPeqs. U heeft overzicht op de inkoop binnen uw metaalbedrijf, en bent altijd op de hoogte van de laatste gegevens rondom het inkoopproces.

 Dragende staalconstructie

Is uw metaalbedrijf al klaar voor de NEN 1090 certificering?

Lees meer

What's in it for me?
  • Inkoop
    Altijd een goed overzicht en inzicht in uw inkopen
Neem contact met ons op

Helpdesk

Verkoop

Administratie
Als eerste op de hoogte?
Ontzorgservice van UniSpeqs
Meer dan 25 jaar ervaring met het automatiseren van succesvolle metaalbedrijven

Wolfard & Wessels

'Werken met de orderkaart zorgt voor overzicht, grip en inzicht in projecten.'

Lees meer

Gereedschappen-en Apparatenfabriek G.S.M. b.v.

'Door de Order Synchronisatie tool van UniSPeqs hoeven wij bestellingen niet meer handmatig over te nemen: De Order Synchronisatie tool neemt alles 1 op 1 over: dit gaat veel sneller.’

Lees meer