ERP systeem: metaal

ERP systeem: metaal

U wilt een efficiëntere bedrijfsvoering, flexibiliteit en inzicht in uw orders: dat kan met een ERP systeem voor de metaal van UniSPeqs. Door onze jarenlange ervaring in de metaalsector, weten wij welke ondersteuning een ERP systeem moet bieden voor een metaal bedrijf. Een metaalbedrijf heeft u vaak een specifieke werkwijze. Ons ERP pakket is ontwikkeld in samenwerking met metaalbedrijven, en wordt nog continu geoptimaliseerd om te blijven voldoen aan de laatste standaarden.

ERP systeem voor de metaal sector

UniSPeqs ERP systeem ondersteunt alle bedrijfsprocessen: van aanvraag tot nacalculatie. Vanaf het eerste klantcontact tot en met de uiteindelijke financiële verwerking: met ons ERP systeem heeft u uw organisatie onder controle. Op elk gebied heeft u snel inzicht: lopen de projecten op schema, is er voldoende ingekocht, en is er genoeg personeel inzetbaar?

Op elk gebied kunt u waar nodig direct bijsturen. Iedereen in uw metaalbedrijf heeft inzicht in de processen, en is op de hoogte van de laatste veranderingen bij bepaalde projecten of opdrachten. Of uw bedrijf nu valt onder engineering to order, make to order of assembly to order: een ERP systeem van UniSPeqs is geschikt voor uw bedrijfsprocessen.

Een passend ERP systeem voor uw metaalbedrijf

U heeft de vrijheid om de inrichting van UniSPeqs ERP systeem geheel af te stemmen op de wensen van uw organisatie. Door onze flexibiliteit en ervaring blijkt het in de praktijk mogelijk om voor de meest uiteenlopende bedrijfstypen een passende oplossing te realiseren. Niet elk bedrijf in de metaalsector is hetzelfde, dat is bij ons bekend. Daarom kijken wij goed naar uw bedrijfsprocessen en kijken dan welke functionaliteiten van UniSPeqs ERP systeem uw bedrijfsproces kunnen ondersteunen.Dragende staalconstructie

Is uw metaalbedrijf al klaar voor de NEN 1090 certificering?

Lees meer

Neem contact met ons op

Helpdesk

Verkoop

Administratie
Als eerste op de hoogte?
Ontzorgservice van UniSpeqs
Meer dan 25 jaar ervaring met het automatiseren van succesvolle metaalbedrijven

Wolfard & Wessels

'Werken met de orderkaart zorgt voor overzicht, grip en inzicht in projecten.'

Lees meer

Gereedschappen-en Apparatenfabriek G.S.M. b.v.

'Door de Order Synchronisatie tool van UniSPeqs hoeven wij bestellingen niet meer handmatig over te nemen: De Order Synchronisatie tool neemt alles 1 op 1 over: dit gaat veel sneller.’

Lees meer