CRM software: Implementatie
UniSPeqs ERP software
  • Klantcontacten worden overzichtelijk bijgehouden
  • Direct inspelen op de klantbehoefte
  • Meerdere contactpersonen aan één klant koppelen
Demo aanvraag Offerte aanvraag

CRM software: implementatie

Vereenvoudig uw relatiebeheer met CRM software van UniSPeqs. Goede CRM software zorgt ervoor dat u uw relatiebeheer optimaal is. CRM staat voor Customer Relationship Management. Met CRM software van UniSPeqs zijn uw (potentiële) relaties efficiënt te beheren en te optimaliseren. Elke medewerker in uw bedrijf is op de hoogte van het laatste klantcontact en de laatste ontwikkelingen rondom een klant.

Wij zorgen voor een succesvolle implementatie van de CRM software

Wij zorgen voor een zo soepel mogelijke implementatie van de CRM software. Met de implementatie van de CRM software ontzorgen wij u geheel, van A tot Z. Wij zorgen voor de installatie, inrichten van de software en de instructie. De CRM software staat uit een digitaal dossier, en een registreer en bewaak functie. Met het digitale dossier heeft u altijd toegang tot alle beschikbare informatie. In het digitale dossier heeft u een totaal overzicht van alle gevoerde correspondentie. Bij iedere relatie kunt u de bedrijfsgegevens, contactpersonen, notities en uit te voeren acties registreren en bewaken. U kunt zelf bepalen welke extra informatie (bijvoorbeeld machines waarmee u klant werkt) voor u van belang is. Dit kunt u in de vrije velden vastleggen.

Volledige support tijdens en na de implementatie van de CRM software

Uw werkzaamheden kunnen tijdens deze implementatie gewoon doorgaan. Niet alleen tijdens, maar ook na de implementatie zijn wij betrokken bij uw organisatie en altijd bereikbaar voor vragen en support. Heeft u nog vragen over de implementatie van CRM software en hoe dit precies in zijn werk gaat? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met informatie.

 

 Dragende staalconstructie

Is uw metaalbedrijf al klaar voor de NEN 1090 certificering?

Lees meer

What's in it for me?
  • Verkoop
    Direct inspelen op klantbehoefte door registratie
  • Management
    De laatste status van verkoop- en productieorders snel overzichtelijk
Neem contact met ons op

Helpdesk

Verkoop

Administratie
Als eerste op de hoogte?
Ontzorgservice van UniSpeqs
Meer dan 25 jaar ervaring met het automatiseren van succesvolle metaalbedrijven

Wolfard & Wessels

'Werken met de orderkaart zorgt voor overzicht, grip en inzicht in projecten.'

Lees meer

Gereedschappen-en Apparatenfabriek G.S.M. b.v.

'Door de Order Synchronisatie tool van UniSPeqs hoeven wij bestellingen niet meer handmatig over te nemen: De Order Synchronisatie tool neemt alles 1 op 1 over: dit gaat veel sneller.’

Lees meer