CRM software
UniSPeqs ERP software
 • Klantcontacten worden overzichtelijk bijgehouden
 • Direct inspelen op de klantbehoefte
 • Meerdere contactpersonen aan één klant koppelen
Demo aanvraag Offerte aanvraag

Beheer uw relaties actief

Met de CRM software van UniSPeqs kunt u actief uw relaties beheren. Aan de hand van eenvoudige zoekcriteria vind u snel de juiste informatie over uw klanten. Het werken met CRM software levert u vele voordelen op: de informatie is voor het gehele bedrijf inzichtelijk. Hierdoor hoeven er niet meer onnodig gegevens gedeeld te worden, en verkleind u de kans op miscommunicatie. Een ander voordeel is dat alle informatie rondom een relatie gecentraliseerd is waardoor deze sneller terug te vinden is.

Alle functionaliteiten in één programma

De CRM software van UniSPeqs biedt verschillende functionaliteiten binnen één programma:

 • Digitaal dossier: de relatie is de centrale toegang tot alle beschikbare informatie. Dit digitale dossier geeft u per relatie een totaal overzicht van alle gevoerde correspondentie. Hierdoor zijn alle medewerkers op de hoogte van de laatste stand van zaken.
 • Registeren en bewaken: Bij iedere relatie kunt u de bedrijfsgegevens, contactpersonen, notities en uit te voeren acties registreren en bewaken. U kunt zelf bepalen welke extra informatie (bijvoorbeeld de machines waarmee uw klant werkt) voor u van belang is. Deze kunt u in de zogenaamde vrije velden vastleggen. Het voordeel van ‘registreren en bewaken’ is dat ieder medewerker klantgerichter kan werken. UniSPeqs CRM software is geïntegreerd met fax, E-mail en internetoplossingen.
 • Koppeling met MS-office: De CRM software van UniSPeqs kan aan Windows-pakketten als Microsoft Word, Excel en Outlook worden gekoppeld. Deze veel gebruikte pakketten geven u extra mogelijkheden om uw gegevens te bewerken en te beheren.

Behaal ook uw voordeel met CRM software

Door het werken met CRM software, wordt de organisatie zich meer bewust van klantwensen. Er kan een betere dienstverlening gerealiseerd worden door de focus op uw klant. U krijgt een beter overzicht en inzicht in de klantinteractie binnen uw metaalbedrijf door gerichte overzichten en analyses. Behaal ook uw voordeel met CRM software van UniSPeqs. De CRM software kan geleverd worden als onderdeel van UniSPeqs ERP software of als losse module.Dragende staalconstructie

Is uw metaalbedrijf al klaar voor de NEN 1090 certificering?

Lees meer

What's in it for me?
 • Verkoop
  Direct inspelen op klantbehoefte door registratie
 • Management
  De laatste status van verkoop- en productieorders snel overzichtelijk
Neem contact met ons op

Helpdesk

Verkoop

Administratie
Als eerste op de hoogte?
Ontzorgservice van UniSpeqs
Meer dan 25 jaar ervaring met het automatiseren van succesvolle metaalbedrijven

Wolfard & Wessels

'Werken met de orderkaart zorgt voor overzicht, grip en inzicht in projecten.'

Lees meer

Gereedschappen-en Apparatenfabriek G.S.M. b.v.

'Door de Order Synchronisatie tool van UniSPeqs hoeven wij bestellingen niet meer handmatig over te nemen: De Order Synchronisatie tool neemt alles 1 op 1 over: dit gaat veel sneller.’

Lees meer