Administratie software: metaal
Machinebouw ERP
  • Complete integratie met de rest van het ERP systeem van UniSPeqs
  • Snelle communicatie en afstemming met de accountant
  • Financieel overzicht en KPI’s binnen handbereik
  • Duidelijke onderhanden werk overzichten
Demo aanvraag Offerte aanvraag

Administratie software: metaal

In de metaalsector is een specifieke wijze van verkopen, calculeren en produceren gebruikelijk. UniSPeqs heeft haar administratie software speciaal voor de metaalsector ontwikkeld. De administratie software van UniSPeqs bevat een volledige administratie met onder meer: Grootboek, Debiteuren, Crediteuren, BTW-aangifte, Vreemde valuta, Vaste activa, Consolidatie, Permanence en Telebankieren.

Daarnaast is het mogelijk onderhanden werk te integreren in de administratie software. Doordat er in de metaal veelal in projecten gewerkt wordt, is het belangrijk hier financieel grip op te houden. Doordat de post onderhanden werk direct geïntegreerd wordt in de financiële administratie, houdt u altijd een vinger aan de pols voor een reëel beeld van de resultaten. Met de administratie software van UniSPeqs heeft u altijd een volledig overzicht van de juiste informatie!

Een compleet financieel overzicht met onze administratie software

UniSPeqs administratie software is geheel geïntegreerd met onze projectadministratie. Dit levert een tijdsbesparing op: inkoopfacturen hoeven maar één keer ingevoerd te worden. De regels worden automatisch doorgeboekt naar de order- of kostenplaats waar ze thuishoren. De verkoopfacturen worden door UniSPeqs ERP administratie doorgeboekt. Daarnaast zijn ook onderhanden werk en het voorraadbeheer volledig geïntegreerd. Door deze koppelingen kunt u snel en doelmatig te werk gaan met uw administratieproces.

Onze ervaring met administratie software voor de metaalindustrie

Door onze jarenlange ervaring met softwarepakketten voor de metaal industrie, weten wij wat klanten in deze sector willen. Zowel onze administratie software als onze ERP software kunnen geheel afgestemd worden op uw wensen. Wij implementeren en onderhouden de administratie software binnen uw metaalbedrijf: wij ontzorgen u hiermee geheel!Dragende staalconstructie

Is uw metaalbedrijf al klaar voor de NEN 1090 certificering?

Lees meer

What's in it for me?
  • Boekhouder
    Snelle communicatie en afstemming met de accountant
  • Management
    Snel financieel overzicht en KPI's binnen handbereik
Neem contact met ons op

Helpdesk

Verkoop

Administratie
Als eerste op de hoogte?
Ontzorgservice van UniSpeqs
Meer dan 25 jaar ervaring met het automatiseren van succesvolle metaalbedrijven

Wolfard & Wessels

'Werken met de orderkaart zorgt voor overzicht, grip en inzicht in projecten.'

Lees meer

Gereedschappen-en Apparatenfabriek G.S.M. b.v.

'Door de Order Synchronisatie tool van UniSPeqs hoeven wij bestellingen niet meer handmatig over te nemen: De Order Synchronisatie tool neemt alles 1 op 1 over: dit gaat veel sneller.’

Lees meer