Administratie software
Machinebouw ERP
  • Complete integratie met de rest van ERP software
  • Snelle communicatie en afstemming met de accountant
  • Financieel overzicht en KPI’s binnen handbereik
  • Duidelijke onderhanden werk overzichten
Demo aanvraag Offerte aanvraag

Complete administratie software voor uw metaalbedrijf

De administratie software van UniSPeqs zorgt voor veel voordelen. De software van UniSPeqs is volledig geïntegreerd is in de projectadministratie: inkoopfacturen worden in een keer doorgevoerd, de regels worden doorgeboekt naar de order- of kostenplaats waar ze thuishoren en de verkoopfacturen worden door UniSPeqs ERP systeem doorgeboekt naar de financiële administratie. Daarnaast worden ook onderhanden werk en voorraadbeheer volledig geïntegreerd met de administratie software.

Ervaar zelf de voordelen

De administratie software van UniSPeqs is te gebruiken als losse module, maar ook te integreren in het ERP systeem van UniSPeqs. Door de integratie van de verschillende functies binnen UniSPeqs software is de herkomst van afzonderlijke boekingen volledig te traceren. In de administratie software van UniSPeqs brengt u alle processen en documentatie rondom uw administratie onder, waaronder:

– Grootboek;
– Debiteuren;
– Crediteuren;
– BTW-aangifte;
– Vreemde valuta;
– Vaste activa;
– Consolidatie;
– Permanence;
– Telebankieren.

Onze software is uitermate geschikt voor multi-company: met ons pakket kunt u meerdere werkmaatschappijen administreren en daarbij toch de samenhang bewaren. Nog meer voordelen voor uw bedrijf!

Administratie software van UniSPeqs: snel en efficiënt

De geïntegreerde koppelingen van het financiële proces met andere bedrijfsprocessen als facturering, relatiebeheer, productie, voorraad- en inkoopadministratie zorgen voor snelheid en efficiëntie. Alle dagelijkse handelingen met financiële consequenties worden door de software verwerkt. Hiermee verschuiven de taken van de administrateur van uitvoerend naar controlerend. Dit levert weer een voordeel op qua tijd. Til uw bedrijf ook naar een hoger plan met de administratie software van UniSPeqs.Dragende staalconstructie

Is uw metaalbedrijf al klaar voor de NEN 1090 certificering?

Lees meer

What's in it for me?
  • Boekhouder
    Snelle communicatie en afstemming met de accountant
  • Management
    Snel financieel overzicht en KPI's binnen handbereik
Neem contact met ons op

Helpdesk

Verkoop

Administratie
Als eerste op de hoogte?
Ontzorgservice van UniSpeqs
Meer dan 25 jaar ervaring met het automatiseren van succesvolle metaalbedrijven

Wolfard & Wessels

'Werken met de orderkaart zorgt voor overzicht, grip en inzicht in projecten.'

Lees meer

Gereedschappen-en Apparatenfabriek G.S.M. b.v.

'Door de Order Synchronisatie tool van UniSPeqs hoeven wij bestellingen niet meer handmatig over te nemen: De Order Synchronisatie tool neemt alles 1 op 1 over: dit gaat veel sneller.’

Lees meer