Werken bij
UniSPeqs ERP software

UniSPeqs is een gerenommeerd softwarehuis met een groeiende order portefeuille. We zijn continu op zoek naar talent; van student tot en met ervaren professional.

Ervaren professionals

Toe aan een nieuwe uitdaging?
Al meerdere jaren ervaring in de IT-branche en toe aan iets nieuws? Bij UniSpeqs krijg je volop de ruimte om je ervaringen toe te passen en verder uit te breiden. We bieden boeiende functies van software ontwikkeling tot en met consultancy.

Starters

Start je carrière bij UniSPeqs!
Je IT-opleiding afgerond en nu op zoek naar een uitdagende baan? Bij UniSPeqs krijg je volop de ruimte als beginnend consultant, software ontwikkelaar of helpdeskmedewerker. Je wordt begeleid door ervaren collega’s en krijgt volop de kans je ambities te ontplooien.

vacature

Stagiaires en afstudeerders

Op zoek naar een uitdagende stage waarbij je mogelijkheden krijgt om je professionele en persoonlijke groei te ontdekken? Bij UniSpeqs zijn we altijd op zoek naar enthousiaste studenten (MBO,HBO en WO) die samen met ons interessante projecten willen opstarten en begeleiden. De goede samenwerking tussen UniSPeqs en de studenten heeft reeds tot enkele nieuwe tevreden collega’s geleidt. Wie weet blijf jij ook hangen bij deze innovatieve werkgever.

Waar: Oostermaat 11 te Borne
Omschrijving:Verschillende school opdrachten
Start datum: Gehele jaar
Afdeling: o.a. Ontwikkeling , Marketing, Sales, administratie

 

Denk je dat jij de persoon bent die ons team kan versterken? sollicteer dan door een sollicitatiebrief + C.V. te sturen naar administratie@unispeqs.nl

 Dragende staalconstructie

Is uw metaalbedrijf al klaar voor de NEN 1090 certificering?

Lees meer

Neem contact met ons op

Helpdesk

Verkoop

Administratie
Als eerste op de hoogte?
Ontzorgservice van UniSpeqs
Meer dan 25 jaar ervaring met het automatiseren van succesvolle metaalbedrijven